• Week v/d Scheidsrechter bij de SVDU

  In de week van 6 tot en met 14 oktober 2018 vindt weer de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de vaak ondergewaardeerde (verenigings)scheidsrechters en assistenten centraal staat. Uiteraard steunt onze SVDU dit mooie initiatief van harte.

   

  In de Week van de Scheidsrechter organiseert de SVDU twee (gratis) activiteiten om haar waardering uit te spreken aan alle scheidsrechters en bovenal handvatten aan te reiken om met nog meer plezier onze hobby te kunnen uitoefenen. Wat gaan we doen?

   

  Op dinsdag 9 oktober komt Betaald Voetbal-scheidsrechter Clay Ruperti naar het paviljoen van de SVDU. Clay is actief als scheidsrechter in de Keuken Kampioen Divisie en VAR in de Eredivisie. Clay heeft voor ons een mooi interactief programma in petto waarin hij onder andere aandacht heeft voor spelregels, de VAR en zijn eigen ervaringen als scheidsrechter. De presentatie start om 20.00 uur.

   

  Op donderdag 11 oktober zijn alle scheidsrechters uitgenodigd om vrijblijvend deel te nemen aan de wekelijkse training. Iedere donderdag werken scheidsrechters uit de hele provincie zich onder de bezielende leiding van Rob Wassink ruim een uur in het zweet. De training start om 20.30 uur. Er wordt getraind op natuurgras en de atletiekbaan, dus zorg voor het juiste schoeisel. Uiteraard is er kleedruimte aanwezig. Ben je SVDU-lid, dan heb je nog een extra motivatie om komen trainen. We hebben namelijk een mooie gadget voor je klaarliggen!

   

  Beide activiteiten vinden plaats in en rond het paviljoen van de SVDU, Mytylweg 79 in Utrecht.

  Scheidsrechters staan er vaak alleen voor. De SVDU bewijst het tegendeel! Samen trainen, spelregels oefenen, bijscholingen volgen; het toont aan dat ook een scheidsrechter een teamspeler is. Laat zien dat je ook een echte liefhebber bent en kom ook naar onze activiteiten in de Week van de Scheidsrechter.

   

  Ben je van plan om op één of beide avonden te komen? Gaaf! Meld je dan direct aan via academie@svdu.nl o.v.v. "Week van de Scheidsrechter".

   

  Tot ziens in de Week van de Scheidsrechter!

  FB: Het is weer bijna zover: de Week van de Scheidsrechter komt eraan! Onze SVDU organiseert in de week van 6 t/m 14 oktober twee (gratis) activiteiten om haar waardering uit te spreken aan alle scheidsrechters. Wat gaan we doen? Kijk snel op de site en meld je aan!