• Voorwaarden deelname training (UPDATE 28 april 2021)

  Vanaf 28 april zijn de maatregelen om buiten in groepsverband te kunnen trainen wat versoepeld.  Dit betekent dat de trainingen op donderdagavond weer hervat kunnen worden. Wel zullen deze trainingen vooralsnog op een andere manier dan gebruikelijk ingevuld moeten worden. De groep wordt opgesplitst in een groep jonger dan 27 jaar en een groep 27 jaar en ouder waarbij de laatste groep weer wordt opgesplitst in groepjes van maximaal 4 personen. In je ingedeelde groep breng je de gehele training door. Je blijft op minimaal 1,5 meter van andere personen en groepen.

  Het is van groot belang dat alle deelnemers aan de training het protocol vooraf goed doorlezen en zich er op trainingen aan houden. Volg voor, tijdens en na de training dan ook te allen tijde de aanwijzingen van de bestuursleden en de trainer op. We vertrouwen op jullie medewerking!

  Je bent verplicht je vooraf aan te melden voor de training. Let op! Als je niet bent ingeschreven kun je NIET meetrainen. Er is vooralsnog voor de groep van 27 jaar en ouder een beperkt aantal plekken beschikbaar op de training. Na het sluiten van de inschrijving ontvang je een e-mail met een bevestiging of je mee kan trainen, en met verdere instructies. Het bestuur is niet verantwoordelijk voor opgelopen schade ten gevolge van deze trainingsopzet. Kun je er na aanmelding onverhoopt niet bij zijn, dan meld je jezelf af bij Henny v/d Schilden (06-51950035).

  Reis alleen naar de training. Meld je om 20:30 uur bij het juiste betonblok voor de ingang van het Paviljoen, waar het gekleurde hesje voor je klaarligt. Blijf binnen je eigen groep en zoek geen contact met andere groepen, ook niet voor of na de training. Volg te allen tijde de instructies van trainers en bestuursleden op. Om de training te kunnen laten doorgaan, is het van cruciaal belang dat iedereen zich aan de richtlijnen van de overheid en de SVDU houdt.

   

   

  Protocol bezoek trainingen SVDU

  Aanmelding bezoek trainingen SVDU