• Dennis van der Pas kandidaat bestuurslid


  Sjoerd Nanninga heeft in een vroegtijdig stadium aangegeven dat hij er nog onvoldoende in slaagde om het besturen van de SVDU te combineren met zijn andere privé activiteiten. Het was dan ook de bedoeling dat tijdens de uitgestelde Algemene Vergadering van 20 april, Sjoerd zijn bestuursfunctie zou neerleggen. Als kandidaat bestuurslid heeft het bestuur Dennis van der Pas bereid gevonden om de plaats van Sjoerd in te nemen. Dennis zal vanaf 20 april al wel vast gaan meedraaien in het bestuur en tijdens de nog opnieuw te plannen Algemene Vergadering, worden voorgedragen om officieel benoemd te worden. Hierdoor kan Sjoerd zijn werkzaamheden overdragen en Dennis vast aan de gang. Wij bedanken Sjoerd voor zijn inspanningen tot nu toe en zullen hier op een gepast moment uiteraard nog passende aandacht aan schenken.

  Dennis van der Pas stelt zich voor
  Dennis van der Pas
  Leeftijd: 47 jaar
  Partner: Maaike
  Kinderen: Lise (5), Bram (16) en Tessa (18)
  Woonplaats: Eemnes
  Lid sinds: 1 november 2012

  Ik ben twee periodes (1983-1991 en 2003-2015) actief geweest als scheidsrechter. Blessures gooiden roet in het eten. Het scheidsrechtersvirus bleek echter hardnekkig, werd binnen het gezin verspreid en door Bram 5 jaar geleden opgepakt.

  Sinds dit seizoen is Bram lid van de SVDU en als scheidsrechter actief bij de KNVB. Samen trainen we mee op donderdagavond en op zaterdag fungeer ik als privé chauffeur en klankbord.

  Misschien is het voor veel van jullie vanzelfsprekend, maar een vereniging waarin zoveel leden een bijdrage leveren is in de huidige tijd echt een uitzondering. Dat moeten we koesteren en daar mogen we heel trots op zijn! Ik ga heel graag mijn steentje bijdragen en kijk ernaar uit om samen met jullie onze prachtige vereniging verder vooruit te helpen.

  Ik hoop tot snel!

  Wij wensen Dennis veel plezier en succes en heten hem alvast van harte welkom in het bestuur.

  Namens het bestuur van de SVDU,
  Eric de Vos
  Voorzitter