• Trainingsoefeningen voor thuis!

  Beste SVDU'ers,

  Het is alweer een tijdje geleden dat wij als groep hebben kunnen trainen bij de SVDU. In deze tijd is het voor iedereen een uitdaging om fit te blijven en te blijven trainen. Om jullie daarmee een handje te helpen hebbben onze trainers voor jullie een aantal trainingsoefeningen opgesteld.

  Trainingsoefeningen
  Henny van der Schilden heeft een trainingsoefening uitgezet die op twee snelheden uitgevoerd kan worden: één voor degenen die lekker doorgetraind hebben de afgelopen periode en één voor degenen die wat minder getraind hebben. Zo kan iedereen lekker aan de slag. Het is belangrijk om te blijven sporten voor je eigen gezondheid en zodat je straks als we weer kunnen voetballen en fluiten weer aan de bak kan.

  Klik hier voor de trainingsoefeningen van Henny

  Oefeningen core
  Jessey van Pinxteren heeft een aantal oefeningen samengesteld zodat je je core kan trainen. Zéér belangrijk om blessures te voorkomen. Het mooie van deze oefeningen is dat je alleen een matje en 5 vierkante meter nodig hebt! Ook deze oefeningen kan je op je eigen niveau uitvoeren.

  Klik hier voor de core-oefeningen van Jessey

  Tips voor trainen in het koude weer
  Jessey is ook zo vriendelijk geweest om wat tips te geven voor hardlopen in koude weersomstandigheden. Het kwik is weliswaar stijgende, maar niemand weet of we half februari al definitief van de winterkou af zijn. Lees hier de tips van Jessey om veilig en productief te sporten in het koude winterweer!

  Klik hier voor tips voor het trainen in koude omstandigheden


  Veel succes en hopelijk tot snel weer bij de club!

  Het bestuur en de trainers van de SVDU