• Training hervat


  We zijn weer gestart! Met het versoepelen van maatregelen om jongvolwassenen tot 27 jaar zonder beperkingen te laten sporten, is het faciliteren van een georganiseerde training voor een grotere groep beter mogelijk. Vanwege de avondklok kon dat nog niet op de donderdagavond, vandaar dat we er voor gekozen hebben om op de zaterdagochtend te gaan trainen.

  De animo was groot, liefst 23 SVDU'ers stonden om 9.00 uur klaar om onder leiding van trainer Henny v.d. Schilden aan de slag te gaan. Temperatuur rond het vriespunt, maar het zonnetje zorgde er voor dat het heerlijk weer was om lekker actief bezig te zijn.
  De ijsmutsen, windjacks en handschoenen gingen bij het vorderen van de training steeds meer uit.

  De groep was opgesplitst in een groep jonger dan 27 jaar en een groep 27 jaar en ouder die vervolgens weer werd opgesplitst in tweetallen. We hadden de ruimte, dus dat was allemaal geen probleem. Voor velen was het ook best wel weer even wennen om zo bezig te zijn en ook het tijdstip was ongebruikelijk. De trainer had er rekening meegehouden en koos voor een rustige opbouw. Na ruim een uur lekker bezig geweest te zijn konden we terugkijken op een geslaagde hervatting!

  Zolang de avondklok van toepassing is, zal er op de zaterdagochtend getraind worden. Opgave vooraf is verplicht.
  Op naar de volgende!