• Trainersstaf komend seizoen rond!

    Er is meer duidelijkheid gekomen hoe we vanaf het nieuwe seizoen de vacature van trainer gaan invullen. We hebben de tijd genomen om na te denken en daarnaast de leden - jullie dus - om advies gevraagd middels de enquête. Deze uitkomsten zijn betrokken in het genomen besluit.


    Allereerst willen we Henny van der Schilden nogmaals bedanken voor de wijze waarop hij halverwege het seizoen het stokje van Rob Wassink heeft overgenomen. Er staat weer een trainingsgroep die gedisciplineerd en met veel plezier traint!


    Conform de uitkomsten in de enquête zijn we op zoek gegaan naar een oplossing waarbij er een trainer komt met kennis van de arbitrage, natuurlijk overwicht, diversiteit van trainingsopzet, enthousiasme, gezicht van de vereniging, gediplomeerd en iemand die de lijn kan doorzetten die nu is ingezet. Het verzorgen van een kwalitatieve training is de spil en een van de belangrijkste doelstellingen binnen onze vereniging. Daarnaast hebben we de ambitie om het begrip training breder neer te zetten. Bijvoorbeeld door voedingsadvies, gasttrainer, extra trainingen, combinatie met spelregels, gebruik maken van videobeelden etc. Hoe we dat naast het aanbieden van een goede training kunnen faciliteren zal onderzocht moeten worden.


    Komend seizoen gebruiken wij als overgangsjaar om de kwaliteit en het fundament van Training binnen de SVDU goed vorm te geven. Hierbij gebruiken wij  de jarenlange ervaring en expertise van Henny die als hoofdtrainer nog een seizoen doorgaat. Daarnaast zullen Marcel Roeleveld en Jesse Knetsch als trainer aan de slag gaan. Zij hebben beiden hun eigen ervaring en kennis en zullen begeleid en gefaciliteerd worden om zich op dit vlak verder te ontwikkelen zodat zij de toekomstige trainers binnen de SVDU worden. Zij zullen met z’n drieën aan de slag gaan om dit fundament te leggen om zodoende de ambitie van de SVDU een kwalitatieve impuls te geven.

    Donderdag 9 mei jl. zijn de contracten getekend.