• Thomas Hardeman kandidaat bestuurslid


    Rob Dumont stopt als bestuurslid. Als kandidaat bestuurslid heeft het bestuur Thomas Hardeman bereid gevonden om de plaats van Rob in te nemen. Thomas draait vanaf heden mee in het bestuur en zal tijdens de Algemene Vergadering van 28 september a.s., worden voorgedragen om officieel benoemd te worden. Wij bedanken Rob voor zijn inspanningen tot nu toe en zullen hier op een gepast moment uiteraard nog passende aandacht aan schenken. 

    Thomas Hardeman stelt zich voor Dag SVDU’ers, ik ben Thomas Hardeman, ik ben 24 jaar en kom uit Wijk bij Duurstede. Ik ben nu alweer 8 jaar scheidsrechter en net zo lang lid van de SVDU. Ik fluit nu in de Hoofdklasse en Derde Divisie, daarnaast ben ik in de Keuken Kampioen Divisie actief als vierde official. De donderdagavonden zijn voor mij altijd mooie trainingsavonden bij de SVDU. Ik heb het afgelopen jaar aan de vereniging bijgedragen door onderdeel uit te maken van de commissie PR & Communicatie, en daarnaast draai ik ook bardiensten. Ik voel mij al jaren verbonden met de SVDU-familie, waar je iedere week bij de trainingen kan bijpraten over van alles en nog wat, waar leuke evenementen worden georganiseerd, en waar je je kan ontwikkelen als scheidsrechter. Dat gaat echter niet vanzelf. Iedere vereniging heeft vrijwilligers nodig, en hoe meer mensen een handje meehelpen, hoe levendiger de vereniging. Ik kijk er naar uit om samen met alle SVDU’ers (en met name de nieuwe generatie!) een bijdrage te leveren aan onze mooie vereniging. Tot gauw bij de SVDU! Thomas Hardeman 

    ** op de foto van links naar rechts Gabriël Nusselder, Thomas Hardeman en Jeroen Eimers