• Steun je club, (ver)koop loten!

  De kop is eraf! Op dit moment hebben wij online al 350 Grote Clubactie loten verkocht. Een verkoop die gefaciliteerd is door zo'n 25 leden. Super gedaan met al een mooie opbrengst voor onze club. Maar hoe mooi zou het zijn als we met elkaar nog één keer de schouders eronder zetten en massaal onze eigen link of de algemene link van de SVDU binnen onze contacten gaan delen? Een simpel rekensommetje leert dat als zo'n 140 leden er in slagen om op deze wijze 3 loten in het eigen netwerk te verkopen, het aantal verkochte loten oploopt met 420 stuks. Dat is een potentiële opbrengst van liefst € 1.000,-! Geld dat de SVDU momenteel bijzonder goed kan gebruiken. Jij gaat ons toch ook helpen?!

  Wat moet je doen dan?
  Het verkopen van loten is dit jaar echt heel eenvoudig, je hoeft de deur niet uit, helemaal coronaproof. Wij gaan als gezegd werken met online verkoop. In je mail vind je de link van jouw persoonlijke verkooppagina. Heb je de link niet meer? Stuur dan een mail naar info@svdu.nl. Deel deze link via WhatsApp, social media of e-mail met je familie en vrienden. Laat iedereen weten dat jij loten verkoopt voor onze vereniging. Alle loten die via deze link worden verkocht komen op jouw naam te staan. Verkoop je nou heel veel loten via je eigen link, dan steun jij naast de SVDU mogelijk ook jezelf omdat je kans maakt op mooie prijzen! Elk lot dat je (ver)koopt is al fantastisch! Goed om te weten, het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift én per e-mail. Wil je liever de algemene verkooplink van de SVDU gebruiken dan kan dat natuurlijk ook. Gebruik dan deze link: https://clubactie.nl/lot/svdu/svdu/1469099

  Win gave prijzen
  Onze sponsoren helpen ons echt geweldig en stellen prachtige prijzen beschikbaar voor leden die de meeste loten verkopen. Loten die je zelf al hebt gekocht tellen ook mee in het aantal loten dat je gaat verkopen. Verkoop je 20 of meer loten? Dan maak je kans op onderstaande prijzen:

  • Dinerbon t.w.v. € 50,- in te leveren bij Chinees Indisch restaurant Nieuw China
  • High Tea de luxe bon t.w.v. € 25,- (3 stuks te verdelen!) in te leveren bij De Weistaar
  • Bloemenbon t.w.v. € 15,- in te leveren bij Bloemenhandel Hoograven
  • Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je bovendien van Marco Ritmeester de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan. Kijk hier voor meer informatie.

  Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat voor onze SVDU. Jouw inzet is goud waard , dank je wel!

  Met vriendelijke groet,
  Marco Ritmeester

  Clubcoördinator Grote Clubactie

   

   steun je club!