• Spaar jij ook mee voor ons 100 jarig jubileum? (ver)Koop loten!

  Zaterdag 18 september 2021 gaat de Grote Clubactie van start! De SVDU doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Jij gaat ons toch ook helpen?!

  Ons doel dit jaar is om met de verkoop extra inkomsten op te halen voor ons 100 jarige jubileum. Met dat geld kunnen we straks met elkaar geweldige activiteiten organiseren.

  Een lot kost € 3,-, waarvan liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen!

   

  Wat is de bedoeling?

  Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij gaan werken met online verkoop. Dit jaar kun je hier in je eigen “Clubactie-omgeving” zien hoe goed het met jouw verkoop gaat en hoe dat zich verhoudt t.o.v. je collega verkopers!

  Je ontvangt zaterdag van ons een e-mail met daarin een verkooplink naar je persoonlijke verkooppagina. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo jouw loten. Zelf kun je uiteraard ook loten kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift én per e-mail.

   

  Wanneer, waar en hoe?

  De Grote Clubactie 2021 start op zaterdag 18 september. Vanaf die datum kun je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt.

   

  Win gave prijzen

  Help het doel van onze vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win zelf tegelijkertijd te gekke prijzen. Voor leden die de meeste loten verkopen hebben we prachtige prijzen beschikbaar. Loten die je zelf al hebt gekocht tellen ook mee in het aantal loten dat je gaat verkopen. Wat is er voor je zelf te winnen?

  • Verkoop je 20 of meer loten? Dan krijg jij in ieder geval een SVDU hapjes cheque t.w.v. € 9,-.
  • Verkoop je zelfs meer dan 40 loten, dan ontvang je naast de SVDU hapjes cheque ook een BOL.com bon t.w.v. € 10,-!
  • Degene die de meeste loten verkoopt, wordt door onze sponsor De Weistaar verwend met een High Tea de luxe bon voor 2 personen t.w.v. € 50,-.
  • Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je bovendien van Marco Ritmeester de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan. Kijk hier voor meer informatie.

   

  Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat voor onze SVDU. Jouw inzet is goud waard, dank je wel!

   

  Met vriendelijke groet,

  Marco Ritmeester
  Clubcoördinator Grote Clubactie

   

  steun je club!