• Als vereniging verheugen wij ons weer op de komst van de Sint en zijn pieten. Voor de liefhebbers is er ook gewoon training. We starten deze avond om 20.00 uur en zullen uiterlijk om 20.50 uur stoppen om rond de klok van 21.15 uur de Sint en zijn pieten een warm onthaal te geven.

  Onderstaand bericht heeft Sint Nicolaas ons gestuurd voor de SVDUers.

  Beste SVDUers,

  Het is weer een vreemde tocht geweest naar Nederland. Maar dat hebben jullie allemaal in het Sint Nicolaas journaal kunnen zien.
  Ik kon niet met de stoomboot aankomen omdat Apeldoorn geen haven heeft en moest nu met de stoomtrein naar Nederland komen.
  Ook het trouwe paard Americo is er niet meer bij, hij is vervangen door OZOSNEL. Maar als je alles wilt weten, het Sint Nicolaasjournaal wordt nog tot 4 december uitgezonden.

  Met Jan Visch van de SVDU heb ik afgesproken dat ik dit jaar samen met zwarte Piet en Pepita weer bij de SVDU langs zal komen. De gegevens hierover staan op de mooie poster gemaakt door meneer Rien van Viegen.

  We hebben dit jaar een heuse prijsvraag! Alles hierover lees je de komende week in de SVDU nieuwsapp en/of op de website. Voor de prijswinnaars heb een aantal mooie prijzen meegebracht.

  Graag tot ziens op 28 november a.s. bij de SVDU.

  Met vriendelijke groet,
  Sint Nicolaas, zwarte Piet en Pepita

  sint2019