• Openingsavond 'SVDU-ers voor het scherm'

  We hadden hem al aangekondigd, maandag 7 november a.s., de openingsavond bij de SVDU! Het thema van de avond: SVDU-ers voor het scherm. 
  Het wordt een interactieve openingsavond onder leiding van betaald voetbal scheidsrechters Dennis Higler en Alex Bos welke mede mogelijk wordt gemaakt door ‘de Vrienden van de SVDU’.

  Wat gaan we doen?
  Met het WK op komst zal ook de VAR weer een hot topic zijn. Alex en Dennis nemen jullie mee in de wereld van de VAR.

  Ze gaan het o.a. hebben over de invloed van de VAR op het leiden van een wedstrijd door de scheidsrechter. Ze plaatsen jullie zelf met beelden op de stoel van de VAR en vragen je ‘wat als je mijn VAR was in deze situatie?’.

  Ze behandelen aan de hand van (inter)nationale beelden interessante situaties en het proces om tot een juiste beslissing te komen.

  Kortom, een unieke avond voor alle voetballiefhebbers, jong en oud, om een kijkje te nemen in de keuken van de (inter)nationale scheidsrechter in de huidige tijd!

  Graag aanmelden!
  Om een inschatting te hebben van het aantal aanwezigen vinden wij het fijn als jij je van te voren aanmeldt. Dat kun je doen via deze link: https://forms.gle/Kg743QqCx2k4GTQd8

  Jij bent er toch ook bij op deze ongetwijfeld fantastische?!

  Bestuur SVDU