• SVDU Open Dommetje 2 november

  Over ruim 2 weken is het zover! Vrijdag 2 november a.s. zal bij de Scheidsrechtersvereniging Utrecht (SVDU) het traditionele open "dommetje" plaatsvinden. Een leuk evenement voor scheidsrechters, maar ook eigenlijk voor iedereen die van het voetbalspelletje houdt en iets denkt te weten van voetbal in zijn algemeenheid en spelregels. Naast gezelligheid en hilariteit zijn er uiteraard ook fantastische prijzen te winnen! Lees snel verder en meld je aan via een reply op deze e-mail of stuur een mail naar academie@svdu.nl

  Groeten,

  Jacco en Leon

  Wanneer? Vrijdag 2 november 2018

  Hoe laat? aanvang 20.00 uur

  Waar? SVDU paviljoen, Mytylweg 79, 3585 LK in Utrecht. Onder de rook van stadion Galgenwaard.

  Voor wie? Iedereen die van gezelligheid, spelletjes en voetbal houdt

  Kost dat? Gratis!

  Bijzonderheden? Neem een smartphone mee

   

  Open "dommetje", wat is dat dan?

  Een spelregel- en voetbalquiz in een ontspannen sfeer in een gezellige omgeving waar het niet louter draait om spelregelkennis. Niet alleen schriftelijke vragen, maar ook beeldfragmenten waaraan vragen gekoppeld zijn, zullen de revue passeren. Tijdens de onderbrekingen kan er onder het genot van een drankje en een hapje uiteraard gezellig gepraat worden.

   

  Nieuw dit jaar is het beantwoorden van vragen middels een smartphone. Dit maakt het interactiever en geeft de mogelijkheid nieuwe onderdelen toe te passen.

   

  De fraaie verzilverde Dom-bokaal is 22 cm hoog en weegt bijna 1,5 kg! Kenneth Debipersad is de titelverdediger. Zal het hem lukken om de bokaal nog een jaar op zijn naam te schrijven?

   

  Inschrijving geopend!

  Wil je verzekerd zijn van een plek op deze top activiteit? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Inschrijven kan heel eenvoudig via e-mail, academie@svdu.nl o.v.v. "dommetje",je naam en woonplaats. Introduc├ęs van harte welkom!

   

  Vrijdag 2 november, een avond die je echt niet mag missen!

   

   

  Eerdere winnaars:

  2008    Rob Dumont

  2009    Leon Beumer

  2010    Jesse Knetsch

  2011    Jesse Knetsch

  2012    Dennis Higler

  2013    Dick Visser

  2014    Marco Ritmeester

  2015    Dennis Higler

  2016    Jesse Knetsch

  2017    Kenneth Debipersad

  2018    ....