• Nieuwe website live

  Met trots kan de SVDU vanaf nu melden dat haar nieuwe website live is gegaan. Het mooie resultaat (al zeggen we zelf) zien jullie op deze pagina's van svdu.nl. Met dit vernieuwde medium denkt de club nog beter met haar leden en geïnteresseerden in verbinding komen te staan. 

  De afgelopen periode is de commissie PR & Communicatie druk geweest met het onderzoek doen naar en de realisatie van deze nieuwe site. Nadat de keuze voor de partner Sportlink was gemaakt en ook de leden tijdens de Algemene Vergadering op de hoogte waren gebracht, kon de inrichting en verhuizing beginnen. Sportlink, bij velen wel bekend via de KNVB, werkt vanuit een database van clubleden. Dit is bij de SVDU nu ook het geval. Naast de website maken we vanaf nu ook gebruik van een 'cloud' met onze ledenadministratie. Hiermee worden grote stappen gemaakt op het gebied van efficiëncy en worden we als club veel meer toekomstbestendig.

  De website is nu live! Dit betekent nog niet dat alles volledig is ingericht. Naar mate de tijd zal de website verder groeien met inhoud en uitbreidingen. Klik en kijk lekker rond, ook vanaf je smartphone! Mochten er leden zijn met opmerkingen of suggesties dan horen we dat graag! 

  Met sportieve groeten,

  Commissie PR & Communicatie

  Marco Ritmeester en Laurence van Rijn