• Aanmelden als lid

  Leuk dat jij lid wilt worden van onze scheidsrechtersvereniging! Onderstaand tref je meer informatie over het lidmaatschap aan. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december.

  Binnen ons lidmaatschap kun je kiezen uit drie verschillende modules: 
  1) all-in (€ 65,00 per jaar)
  2) all-in + (€ 77,50 per jaar)
  3) jeugd (€ 50,00 per jaar)
  Betaling gaat via een afgegeven automatische incasso waarbij je de keuze hebt om dit in 1 of 2 termijnen te voldoen.

  1) Met de all-in module kun je gebruikmaken van alle activiteiten die door de SVDU georganiseerd worden. In sommige gevallen kan een eigen extra bijdrage gevraagd worden. Hierbij kun je denken aan een bijdrage bij deelname aan bijvoorbeeld het trainingskamp, een voetbaluitje en dergelijke.

  2) De all-in + (plus) module heeft als extra het COVS lidmaatschap. COVS staat voor Centraal Orgaan Voetbal Scheidsrechters en is de overkoepelende organisatie van de bij haar aangesloten scheidsrechtersverenigingen. Vanuit die rol fungeert zij als belangenbehartiger voor de bij haar aangesloten scheidsrechters. Om naast het lidmaatschap van de SVDU ook aangesloten te zijn bij de COVS betaal je € 12,50 extra ten opzichte van de hiervoor genoemde all-in module. Meer informatie over de COVS vind je hier.

  3) De jeugd module is speciaal voor leden jonger dan 21 jaar. Het is gelijk aan het all-in + pakket, maar dan tegen een gereduceerd tarief. In 2018 krijgen alle leden geboren in 1997 of later, automatisch het jeugdlidmaatschap. Op het moment dat je niet meer in aanmerking komt voor de jeugd module mag je zelf kiezen of je van de all-in of all-in + module gebruik wilt maken.

  Wil je advies over de keuze die je moet maken ten behoeve van je lidmaatschap, heb je vragen over de contributie of een andere vraag? Neem dan contact op met de secretaris van de SVDU Rob Dumont, secretaris@svdu.nl of 030-2717649.

  Actie speciaal voor nieuwe leden! 
  Ieder nieuw lid heeft zolang de voorraad strekt recht op een prachtige grijze muts bedrukt met SVDU logo. Een echte eyecatcher waarmee je gezien mag worden! Vraag ernaar bij één van de bestuursleden als je de training of andere clubactiviteit bezoekt!

  Sluit jij je ook bij ons aan? 
  Vul dan snel onderstaand aanmeldformulier in.

  LET OP: Vul bij het invulveld 'opmerkingen' het gewenste type lidmaatschap in en of je in 1 of 2 termijnen wilt betalen. Door het invullen van dit formulier geef je toestemming voor afschrijving van het verschuldigde bedrag door middel van automatscihe incasso vanaf het door jou opgegeven rekeningnummer.