• Aanmelden als lid

  Leuk dat jij lid wilt worden van onze scheidsrechtersvereniging! Onderstaand tref je de keuzemogelijkheden aan. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

  Binnen ons lidmaatschap kun je kiezen uit drie verschillende modules: 
  1) SVDU (standaardleden, deelname aan alle SVDU activiteiten - € 75,00 per jaar) 
  2) COVS (als sub 1, echter aanvullend lid van de COVS - € 85,00 per jaar)
  3) Jeugd (als sub 1, echter tegen een lagere contributie - € 55,00 per jaar). Voor jeugdleden van 17 jaar en jonger geldt dat zij tevens aanvullend gratis het COVS lidmaatschap krijgen. Vanaf het boekjaar waarin het lid 18 jaar wordt is het COVS lidmaatschap een keuze en bedragen de meerkosten voor de module COVS € 10,-.  
  Betaling gaat via een afgegeven automatische incasso waarbij je de keuze hebt om dit in 1 of 2 termijnen te voldoen.

  1) Met de SVDU module kun je gebruikmaken van alle activiteiten die door de SVDU georganiseerd worden. In sommige gevallen kan een eigen extra bijdrage gevraagd worden. Hierbij kun je denken aan een bijdrage bij deelname aan bijvoorbeeld het trainingskamp, een voetbaluitje en dergelijke.

  2) De COVS module heeft als extra het COVS lidmaatschap. COVS staat voor Centraal Orgaan Voetbal Scheidsrechters en is de overkoepelende organisatie van de bij haar aangesloten scheidsrechtersverenigingen. Vanuit die rol fungeert zij als belangenbehartiger voor de bij haar aangesloten scheidsrechters. Om naast het lidmaatschap van de SVDU ook aangesloten te zijn bij de COVS betaal je € 10,00 extra ten opzichte van de hiervoor genoemde SVDU module. Meer informatie over de COVS vind je hier.

  3) De Jeugd module is speciaal voor leden jonger dan 21 jaar. Het is gelijk aan de SVDU module, maar dan tegen een gereduceerd tarief. In 2023 krijgen alle leden geboren in 2002 of later, automatisch het jeugdlidmaatschap. Leden van 17 jaar en jonger zijn daarnaast automatisch lid van de COVS. In het boekjaar dat het lid 18 jaar wordt, mag het zelf kiezen of het aanvullend (tegen betaling) nog van de COVS module gebruik wilt maken.

  Wil je advies over de keuze die je moet maken ten behoeve van je lidmaatschap, heb je vragen over de contributie of een andere vraag? Neem dan contact op met de secretaris van de SVDU Marco Ritmeester, secretaris@svdu.nl.


  Privacyverklaring 
  Lees onze privacyverklaring goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaring staat hoe de SVDU omgaat met persoonsgegevens.

  LET OP: Vul bij het invulveld 'opmerkingen' het gewenste type lidmaatschap in en of je in 1 of 2 termijnen wilt betalen. Door het invullen van dit formulier geef je toestemming voor afschrijving van het verschuldigde bedrag door middel van automatische incasso vanaf het door jou opgegeven rekeningnummer.

 • Aanmeldformulier

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen *
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!