• lancering SVDU kledinglijn

  Jaaaah!! Met het einde van de coronamaatregelen in zicht kunnen we eindelijk weer ons normale leven en dus ook het verenigingsleven bij de SVDU oppakken.

  Tijd dus om weer leuke dingen te gaan doen! De afgelopen weken is ‘team Merchandising’ onder leiding van Erwin de Vos bezig geweest om een nieuwe SVDU Kledinglijn samen te stellen.

  In samenwerking met Voetbalshop.nl is het gelukt om een mooi Nike kledingpakket in de kleuren rood en zwart te selecteren welke wij nu met trots aan je presenteren!

  Om dit heugelijke moment een feestelijk tintje te geven, bieden wij vanuit het bestuur ieder lid dat komt passen een consumptie aan.

   

  SVDU Kledinglijn
  Donderdag 24 februari a.s. is Voetbalshop in het SVDU paviljoen en kun je tussen 19.30 uur en 21.00 uur het pakket bekijken, passen en bestellen. Betalen doe je binnen 5 dagen na je bestelling. Je ontvangt hiervoor een factuur van de penningmeester. 

  Het kledingpakket bestaat uit 7 artikelen, heeft een verkoopwaarde van € 236,- en is voor leden van de SVDU verkrijgbaar voor de scherpe pakketprijs van € 150,-! Op de kleding wordt ook een wit SVDU logo gedrukt. Je initialen erop zijn mogelijk, daarvoor geldt een meerprijs van € 2,50 per bedrukt artikel.
  In het kledingpakket zitten: trainingsshirt, trainingsbroek, trainingsshort, trainingsjas, regenjack, kousen en een sporttas. Een sneakpreview vind je onderstaand.
  De artikelen zijn eventueel ook op een later moment los via de webshop op onze site te bestellen, je voordeel zal dan overigens wel minder zijn.
  Na bestelling én betaling krijg je bericht zodra het kledingpakket bij de SVDU af te halen is.

  Geniet van je weekend en tot donderdag!

  Bestuur SVDU