• KNVB afd Arbitrage op bezoek

  A.s. donderdag 1 februari komt een afvaardiging van de afdeling arbitrage van de KNVB onze SVDU bezoeken. Zij verzorgen een interactieve presentatie en gaan graag in gesprek met jullie. De bijeenkomst start om 19.00 uur en zal tot uiterlijk 20.00 uur duren. Daarna kan er uiteraard getraind worden, of is er mogelijkheid om met de KNVB’ers in gesprek te gaan.

  Wat staat er op het programma?
  Tijdens de presentatie wordt onder andere ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen binnen het arbitragelandschap, een toelichting gegeven op de verschillende processen van aanstellen en begeleiden, beantwoorden ze graag al jullie vragen en vertellen uiteraard ook wat zij voor jullie kunnen betekenen. Ook wordt er aandacht geschonken aan de basis van het fluiten: de vereniging en de verenigingsscheidsrechter.

  Ben je nog geen lid van de SVDU, maar wil je ook graag horen wat de KNVB te vertellen heeft? Je bent van harte welkom! Ook heb je dan de mogelijkheid om aansluitend vrijblijvend mee te trainen. Meld je dan wel even van te voren aan via info@svdu.nl. 

  Zien we jou ook op 1 februari?

  Tot dan!