• Jessey van Pinxteren wint Pluim 2022

  Op onze laatste clubavond van 2022 ging het nog een keer los. Trainen, oliebollen eten, de pluimuitreiking en veel gezelligheid 🔴⚪️

  Na de training werd onder het genot van een oliebol en een drankje stilgestaan bij 2022. Er was aandacht voor het overlijden van Jan Visch en de gezondheidsproblemen van Henny van der Schilden.
  Petje af voor Henny die uit een diep dal komt en je elke week weer wat fitter ziet worden. Daarna werden de 10 genomineerden door trainer Jesse Knetsch toegesproken.
  Dit jaar waren genomineerd: Jan Heimensen, Eric de Vos, Ids Gerritsma, Thomas Hardeman, Jan Winkelman, Olaf Broers, Eric van der Vaart, Jessy van Pinxteren, Robin Janssen en Luuk van der Brugge.

  genomineerden 2022

  De spanning werd opgebouwd, wie zou Erwin de Vos gaan opvolgen? Het was ‼️Jessey van Pinxteren ‼️ die werd uitgeroepen tot PLUIMWINNAAR 2022. Een eervolle beloning voor de persoon die in een jaar tijd onder andere grote progressie laat zien en natuurlijk wekelijks komt trainen. Hij kreeg uit handen van Arie Scheen - bestuurslid van De Vrienden van de SVDU - de grote wisselbeker en een cadeaubon om inkopen te doen bij Runnersworld aangeboden.

  uitreiking pluim

  We zien jullie graag op 5 januari. De training start een half uur eerder, om 20.00 uur met aansluitend onze nieuwjaarsreceptie.
  Kom jij ook 🥂?

  Fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2023! 

  Bestuur SVDU


  collage pluim 2022