• In memoriam Guus Marees

  Wat heeft hij gestreden. Jarenlang tegen die verschrikkelijke ziekte. Altijd positief en nooit hoorde je Guus klagen. Eind december 2019 volgt dan uiteindelijk het bericht dat je nooit hoopt te horen, Guus is uitbehandeld... Er gaan een paar weken voorbij en dan komt dan toch het onvermijdelijke bericht… Guus verliest op 27 februari zijn dapper gestreden strijd.

  Sinds 1979 was Guus in verschillende rollen op en langs het veld te vinden. Begonnen als scheidsrechter en later ook als assistent-scheidsrechter, coach en rapporteur. Op zaterdag en zondag en als het even kon ook nog doordeweeks. Guus was een echte liefhebber van het spelletje en een echte arbitrageman in hart en nieren. Zelf actief bezig zijn bezorgde Guus afleiding en hield hem mentaal en fysiek fit om de regelmatige controles en behandelingen te doorstaan. Tot op het laatst is hij actief geweest totdat hij het echt niet meer kon.

  Het fluiten bracht hem ook de liefde. Jethro - de scheidsrechtersaansteller van de KNVB - koppelde in de nacompetitie van 2013 Sandra en Guus in één van de vele trio’s aan elkaar en zo ontstond er wat moois. Uiteindelijk verliet Guus Tuitjenhorn en trok hij bij Sandra in Maarssen in en werd hij - als vanzelfsprekend - in 2014 lid van onze SVDU. Guus was een trouw bezoeker van de trainingen en georganiseerde activiteiten.

  Guus is ‘uitgefloten’. Een fijn mens en betrokken collega is niet meer. Donderdag 5 maart vindt om 16.00 uur de uitvaart plaats in Crematorium en Uitvaartcentrum Domstede aan de Proostwetering 8 in Utrecht. 

  Namens alle SVDU’ers wensen wij Sandra, zijn dochters Wendy en Nienke, familie en nabestaanden heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

   

  Voor de rouwkaart van Guus klik je hier