• Heropening Paviljoen SVDU vanaf 1 juli

  Beste leden,

  Na een noodgedwongen coronasluiting van ruim drie maanden is het eindelijk zover: vanaf 1 juli mag ons Paviljoen weer open! Voorlopig is het Paviljoen alleen op donderdagavonden geopend, als er training is. Toegang is beperkt tot leden van de SVDU die zich aangemeld hebben via de website.

  Het Paviljoen is geopend tussen 20.00 uur-20.30 uur in verband met het eventueel gebruiken van kluisjes en/of toilet. Tussen 21.00 uur - 23.30 uur is er in het Paviljoen tijd en ruimte voor de ‘derde helft’, waarbij de bar geopend is. Het is alleen mogelijk om met PIN te betalen. Er is in het Paviljoen plaats voor 30 personen, waarbij vol = vol. Bij overcapaciteit kan je gevraagd worden om gebruik te maken van een zitplaats op ons terras.

  De optie "ik kom trainen en het Paviljoen bezoeken" (dat wil zeggen, geen gebruik kleedkamer) is na overleg door het bestuur geschrapt. Wij vinden het in tijden waarin hygiëne hoog op ieders agenda staat niet gepast voor jezelf en je omgeving om zonder te douchen enige tijd in ons Paviljoen te verblijven. Wij rekenen hierin op jullie begrip.

  Het protocol voor bezoek aan de SVDU is aangepast en uitgebreid zodat het ook van toepassing is voor de nieuwe situatie. Dit protocol geldt zowel voor binnen het Paviljoen als voor op het terras. Het is van groot belang dat alle bezoekers van het Paviljoen het protocol vooraf goed doorlezen en zich er tijdens het bezoek aan houden. Alleen op deze manier kunnen we ons Paviljoen weer op een veilige manier bezoeken. Volg daarom ook de aanwijzingen van de bar-, commissie- en/of bestuursleden. We vertrouwen op jullie medewerking.

  Succes en tot snel in ons Paviljoen!
  Bestuur en trainers SVDU


  Hier vind je het protocol voor het bezoek van ons Paviljoen of de deelname aan de training. Wij verzoeken je het protocol goed door te nemen.

  Protocol bezoek paviljoen en trainingen SVDU

  Aanmelding bezoek paviljoen en trainingen SVDU