• Help mee, win fantastische prijzen en steun je club!

  Aanstaande zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! De SVDU doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Jij gaat ons toch ook helpen?! Ons doel dit jaar is om met de verkoop extra financiële steun voor onze club te genereren! Een lot kost € 3,-, waarvan liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen!

  Wat is de bedoeling?

  Het verkopen van loten is dit jaar heel eenvoudig. Wij gaan werken met online verkoop. Je ontvangt aanstaande vrijdag van ons een e-mail met daarin een verkooplink naar je persoonlijke verkooppagina. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo jouw loten. Zelf kun je uiteraard ook loten kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift én per e-mail.

  Wanneer, waar en hoe?

  De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum kun je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt.

  Win gave prijzen

  Help het doel van onze vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win zelf tegelijkertijd te gekke prijzen. Onze sponsoren helpen ons echt geweldig en stellen prachtige prijzen beschikbaar voor leden die de meeste loten verkopen. Loten die je zelf al hebt gekocht tellen ook mee in het aantal loten dat je gaat verkopen. Verkoop je 20 of meer loten? Dan maak je kans op onderstaande prijzen:

  -          Dinerbon t.w.v. € 50,- in te leveren bij Chinees Indisch restaurant Nieuw China
  -          High Tea de luxe bon t.w.v. € 25,- (3 stuks te verdelen!) in te leveren bij De Weistaar
  -          Bloemenbon t.w.v. € 15,- in te leveren bij Bloemenhandel Hoograven
  -          Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je bovendien van Marco Ritmeester de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan. Kijk hier voor meer informatie.

  Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat voor onze SVDU. Jouw inzet is goud waard, dank je wel!

  Met vriendelijke groet,
  Marco Ritmeester
  Clubcoördinator Grote Clubactie

   

   steun je club!