• Han van der Bor toernooi prooi voor vv Kockengen

  Vrijdag 4 januari 2019 vond het Han van der Bor toernooi plaats. Ons traditionele voetbaltoernooi voor scheidsrechters- en voetbalverenigingen. Wie was die Han van der Bor eigenlijk? Han was behalve scheidsrechter ook commissielid bij de KNVB afd. Utrecht en heeft in het verleden heel veel gedaan voor de arbitrage. Het toernooi is in 1976 ?? bij het 50 jarig jubileum van de SVDU ?? voor het eerst georganiseerd. Ooit gestart als zaalvoetbaltoernooi, maar vanwege praktische overwegingen al vele jaren gespeeld op het naastgelegen kunstgrasveld van onze goede buurman Kampong. Inmiddels was dit de 36e editie alweer. Leuk weetje, Jan Winkelman was al weer voor de 28e (!) keer aanwezig als scheidsrechter.

   

  Naast de SVDU waren ook er ook teams van de collega scheidsrechters uit Amsterdam (SVA) en Zaanstreek (SVZ) aanwezig. Het deelnemersveld werd gecompleteerd door Elinkwijk, Kockengen, Rabobank, Pinostars, FC De Bilt en FZO 35+. Smetje, het team van FC Breukelen kwam helaas niet opdagen. Het SVDU team bestond uit Jesse Knetsch, Tim de Gast, Leon Beumer, Peter  van Klinken, Erik Visch, Jaco Schoonhoven, Jordy van Overbeek, Sjoerd Verkleij en Bryan de Groot.

   

  Het toernooi staat symbool voor sportiviteit en gezelligheid. Eerst op een half veld met 6 tegen 6 voetballen en daarna gezellig borrelen met heerlijke hapjes, muziek van DJ Erik en de doldwaze loterij onder leiding van Jan Visch. Jan had het weer voor elkaar gekregen om honderden prijzen bij elkaar te verzamelen. Na vele spannende wedstrijden, werd het toernooi uiteindelijk gewonnen door vv Kockengen!

   

  De volledige eindstand:

  1. vv Kockengen
  2. Pinostars
  3. usv Elinkwijk
  4. SVDU
  5. SVA
  6. Rabobank
  7. FC De Bilt
  8. Zaanstreek
  9. FZO 35+

   

  Scheidsrechtersverenigingen die het leuk vinden om het begin van het jaar in het hartje van het land goed te beginnen zijn van harte welkom. Meedoen? Stuur een bericht naar info@svdu.nl!

   

  Toernooibaas Henny van der Schilden en alle andere vrijwilligers die het slagen van dit toernooi hebben mogelijk gemaakt, geweldig bedankt voor jullie fantastische inzet!

 • Jan Winkelman voor de 28e keer actief als scheidsrechter
 • Het team van de SVDU
 • Een glimp van de vele prijzen
 • De aanvoerder van vv Kockengen met links Henny van der Schilden en rechts Ron de Bruin