• Update! Geen trainingen en activiteiten i.v.m. Coronavirus // Algemene Vergadering Uitgesteld

  Beste leden,

  Het NOC*NSF heeft sportverenigingen geadviseerd om in verband met het coronavirus sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden en geen trainingen, wedstrijden, bijeenkomsten of vergaderingen te houden. In navolging hiervan heeft het bestuur van de SVDU besloten dat met ingang van 13 maart tot in ieder geval 28 april, alle activiteiten van de SVDU worden geschrapt. Dit betekent ook dat het Paviljoen voor iedereen wordt gesloten tot 29 april a.s. Ook voor vergaderingen en bijeenkomsten.

  Verder adviseren wij alle leden dringend in deze periode geen oefenwedstrijden te fluiten. Ook alle geplande oefenwedstrijden bij FC Utrecht zullen wij cancelen.

  Algemene Vergadering uitgesteld
  De geplande Algemene Vergadering van 20 april wordt voorlopig uitgesteld in afwachting van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

  Actuele informatie coronavirus
  Voor actuele informatie over het coronavirus en welke beschermingsmaatregelen je zelf kunt nemen kijk je op de website van de RIVM.

  De NOS heeft een informatief filmpje gemaakt. Waarom worden nou al die strenge maatregelen genomen? Hierom. De grafiek in deze video laat zien waarom alles op alles wordt gezet om te voorkomen dat héél veel mensen in een keer ziek worden. Als we in de coronacrisis onder deze streep blijven, blijft de boel beheersbaar. Klik hier voor de video 


  Namens het bestuur van de SVDU,
  Eric de Vos
  voorzitter