• Eerste online SVDU Pubquiz groot succes!

  In tijden van "social distancing" moet je creatief zijn om met elkaar leuke dingen te doen. En wanneer doe je dat dan? Nou, gewoon op donderdagavond natuurlijk! In plaats van trainen en een gezellige nazit, hielden we afgelopen donderdag voor de eerste keer een online Pubquiz. Een groep van liefst 21 SVDUers was samengekomen in de online SVDU pub.

  Eerst gezellig een beetje bijkletsen en zo rond 20.15 uur de start van de quiz. Er werden via het programma Socrative 20 vragen aan de deelnemers aangeboden in het genre SVU, spelregels, voetbal en algemene kennis. Fraaie vragen passeerden de revue als "hoeveel voorzitters kende de SVDU in de 21e eeuw?", "Hoeveel voetbalverenigingen heeft de stad Utrecht?" en "Wat is de hoofdstad van Madagaskar?".

  De eerste Pubquiz werd gewonnen door Jacco Baas met 18 van de 20 vragen goed. Op 1 punt gevolgd door Kees Kerkhof en Martijn Kieft. Wie na 4 ronden de meeste punten heeft, is de winnaar. De overige ronden zijn op de dondagavonden: 30 april, 14 mei en 28 mei. Inloop steeds vanaf 20.00 uur. Mochten de omstandigheden wijzigen waardoor we wel weer bij de SVDU terecht kunnen, dan zullen we daar uiteraard op inspelen.

  De volledige eindstand van de 1e ronde:

  naam score
  Jacco Baas 18
  Kees Kerkhof 17
  Martijn Kieft 17
  Erik Hoving 16
  Jeroen Eimers 16
  Sjoerd Nanninga 16
  Eric de Vos 15
  Jesse Knetsch 15
  Mohamed Ezanagui 15
  Youri Pieters 15
  Siebe Bruinsma 14
  Brennis van der pas 13
  Koos den Braber 12
  Marcel Bijkerk 12
  Jessey van Pinxteren 10
  Jan Winkelman 9
  Kenneth Debipersad 9