• Eerste "coronatraining" SVDU

    Afgelopen donderdagavond 14 mei was het zover: er kon eindelijk weer getraind worden bij de SVDU. Dat veel mensen de wekelijkse training gemist hadden, werd duidelijk uit de aanmeldingen: 27 man sterk was de groep, die omwille van de maatregelen tegen het coronavirus in drie groepjes van 9 gedeeld werd.

    Bewapend met handschoenen hadden trainers Henny en Jesse een gevarieerde training in elkaar gezet, waarbij goed rekening gehouden werd met afstand en hygiëne. De trainers zagen erop toe dat het trainingsprotocol, dat van tevoren met iedereen gedeeld was, strikt werd nageleefd. Gelukkig hield iedereen zich goed aan de regels, waardoor een mooie, gevarieerde training mogelijk was, met onder andere interval, sprints en rompstabiliteit.

    Volgende week is er geen training vanwege Hemelvaart, dus de volgende training zal op 28 mei om 20:30 uur plaatsvinden. Net als bij de eerste training zal je je moeten aanmelden als je mee wil doen. Ook dan is het van belang dat je het trainingsprotocol goed leest en naleeft.