• Algemene Vergadering 13 september 2021

  Zoals aangekondigd in onze nieuwsflits van augustus vindt op maandag 13 september a.s. onze jaarlijkse Algemene Vergadering (AV) plaats.

  De AV vindt plaats in ons eigen paviljoen en start om 20.00 uur. Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19, zal het een andere AV zijn dan gebruikelijk. Het bestuur kiest er om die reden voor om sober te vergaderen en geen andere dan de noodzakelijke punten te agenderen. De vergadering biedt fysiek plaats aan ca 30 personen. Wil je hierbij aanwezig zijn, dan kun jij je hiervoor tot en met woensdag 8 september aanmelden. Indien er meer dan 30 aanmeldingen zijn, zullen wij leden de mogelijkheid bieden om online aanwezig te zijn.

  Omdat wij in verband met de beschikbare ruimte vooraf graag willen weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen, vragen wij je om je z.s.m. - maar uiterlijk woensdag 8 september - aan te melden. Dat kan door hier te klikken. Wil je niet aanwezig zijn, dan hoef je uiteraard niets in te vullen. Afmelden voor de AV kan door een bericht te sturen naar secretaris@svdu.nl.

  De agenda kun je inzien door hier te klikken. De aanvullende vergaderstukken (financiĆ«le verantwoording, begroting, etc.) worden later deze week aan de agenda toegevoegd en gedeeld.

   

  Namens het bestuur van de SVDU, 

  Marco Ritmeester
  Secretaris