• De SVDU heeft op http://www.voetbalpoules.nl/ een eigen subleague om uitslagen te voorspellen, de SVDU-De Weistaarleague. Dit jaar al voor de 17e keer!

  Wat is het ook al weer? Voetbalpoules.nl is een heel laagdrempelig spel, dat wordt gespeeld op het internet. Verstand of geen verstand van voetbal, we herhalen het nog maar eens, in dit spel maakt het allemaal niets uit. Het enige dat je moet doen is wekelijks zo goed mogelijk de uitslagen van de eredivisie wedstrijden voorspellen. Meedoen is heel eenvoudig, de deelname is geheel gratis en tijd kost het nauwelijks. De Weistaar is de grote hoofdsponsor van onze SVDU subleague waardoor er opnieuw leuke prijzen te winnen zijn!

  Nog niet aangemeld bij voetbalpoules.nl? Klik dan aanmelden nieuwe deelnemer. Mocht er om een wachtwoord van de poule gevraagd worden? Tik dan svdu in.
  Informatie over de spelregels of de puntentelling

  Het seizoen 2019/'20 is vroegtijdig afgebroken waardoor er geen winnaar is aangewezen. Dat betekent dat de winnaar van 2018/'19 nog steeds zijn titel verdedigt! Word jij de opvolger van Ronald Kerkhof? Wij dagen je uit, succes!

  organisatie  "SVDU -  De Weistaar league",
  Jacco Baas & Marco Ritmeester

  Klik hier voor de SVDU De Weistaar voorspellingscompetitie

 • Een seizoen lang, spelregelwedstrijd om de Ko-Tech SVDU-cup. Een nieuw seizoen voor de deur en jawel, er zal ook weer om de Ko-Tech SVDU-cup worden gestreden.  De 10e editie start eind augustus! Choe Claessens is in 2019/'20 opnieuw de titelverdediger.

  Wat was die Ko-Tech SVDU-cup ook al weer?
  Spelregelkennis? Niet onbelangrijk als (assistent-)scheidsrechter, rapporteur en/of praktijkbegeleider! Om collega's op een laagdrempelige en ontspannen manier bezig te laten zijn met spelregels, gaan we voor een aantal donderdagtrainingen de mogelijkheid bieden om 5 spelregelvragen (multiple choice) te maken.

  Gedurende het trainingsseizoen zullen er totaal 15 donderdagavonden zijn waarop de spelregeltest wordt afgenomen. De spelregeltest kan in principe alleen voor de training gemaakt worden en wel van 19.45 uur tot 20.15 uur. De start van de training mag er dus niet onder lijden! Echter, mocht je een gegronde reden hebben waardoor je een keer niet mee kan doen en je wilt wel meedingen naar de titel, dan kun je dit evt. voorafgaand aan de donderdagtraining aangeven zodat we voor een oplossing kunnen zorgen. Meedoen en met spelregels bezig zijn staat voorop! In de week na de spelregeltest zullen op www.svdu.nl de antwoorden en de tussenstand gepubliceerd worden.

  Naast de eeuwige roem zijn er ook mooie prijzen te winnen welke mede mogelijk worden gemaakt door Ko-Tech. Ko-Tech is het bedrijf van Ronald Wateler. Zijn bedrijf zorgt er voor dat je kunststof en/of aluminium kozijnen er piekfijn uit (blijven) zien. Voor onderhoud, reparatie en advies moet je dan ook bij Ko-Tech zijn. Ook voor inbraakpreventie ben je hier aan het juiste adres! Meer informatie op www.ko-tech.nl.

  Om mee te dingen naar deze titel dien je tenminste 10 van de 15 keer te hebben deelgenomen.

  Eerdere winnaars:
  2011 Rob Dumont
  2012 Rob Dumont
  2013 Roy de Nas
  2014 Dennis Higler
  2015 Marcel Roeleveld
  2016 Marcel Roeleveld
  2017 Choe Claessens
  2018 Choe Claessens
  2019 Choe Claessens
  2020 Nurettin Eren
   

  Organisatie Ko-Tech SVDU-cup,
  Jacco Baas

  Klik hier voor de Ko-Tech SVDU spelregelcup