• De SVDU heeft op http://www.voetbalpoules.nl/ een eigen subleague om uitslagen te voorspellen, de SVDU-De Weistaarleague. Dit jaar al voor de 20e keer!

  Wat is het ook al weer? Voetbalpoules.nl is een heel laagdrempelig spel, dat wordt gespeeld op het internet. Verstand of geen verstand van voetbal, in dit spel maakt het allemaal niets uit. Het enige dat je moet doen is wekelijks zo goed mogelijk de uitslagen van de eredivisie wedstrijden voorspellen. Meedoen is heel eenvoudig, de deelname is geheel gratis en tijd kost het nauwelijksDe Weistaar is al jaren de grote hoofdsponsor van onze SVDU subleague waardoor er leuke prijzen te winnen zijn!

  Nog niet aangemeld bij voetbalpoules.nl? Klik dan aanmelden nieuwe deelnemer
  Informatie over de spelregels of de puntentelling

  Spikey (Cor Hage) is de titelverdediger! Word jij de opvolger? Wij dagen je uit, succes!

  organisatie  "SVDU -  De Weistaar league",
  Jacco Baas & Marco Ritmeester

   

  Winnaars van de afgelopen seizoenen
  Spikey - Cor Hage - 2022-'23
  Mount Ron - Ron van den Berg - 2021-'22
  atletico damonski - damon - 2020-'21
  Heesakkers - Ronald Kerkhof - 2018-'19
  Heesakkers - Ronald Kerkhof - 2017-'18
  Heesakkers - Ronald Kerkhof - 2016-'17
  KakaUnited - Kees Kerkhof - 2015-'16
  Mount Peronista - Mel van den Berg - 2014-'15
  Heesakkers - Ronald Kerkhof - 2013-'14
  Heesakkers - Ronald Kerkhof - 2012-'13
  Bookie Anne - Marie Peters - 2011-'12

  Klik hier voor de SVDU De Weistaar voorspellingscompetitie

 • Een seizoen lang, spelregelwedstrijd om de Ko-Tech SVDU-cup. Een nieuw seizoen voor de deur en jawel, er zal ook weer om de Ko-Tech SVDU-cup worden gestreden.  De 13e editie start begin september! Afgelopen seizoen vanwege de coronapandemie zijn de rondes vooral digitaal gespeeld. Nurettin Eren is in 2023/'24 opnieuw de titelverdediger.

  Wat was die Ko-Tech SVDU-cup ook al weer?
  Spelregelkennis? Niet onbelangrijk als (assistent-)scheidsrechter, rapporteur en/of praktijkbegeleider! Om collega's op een laagdrempelige en ontspannen manier bezig te laten zijn met spelregels, gaan we voor een aantal donderdagtrainingen de mogelijkheid bieden om 5 spelregelvragen (multiple choice) te maken.

  Gedurende het trainingsseizoen zullen er totaal 15 donderdagavonden zijn waarop de spelregeltest wordt afgenomen. De spelregeltest kan in principe alleen voor de training gemaakt worden en wel van 19.45 uur tot 20.15 uur. De start van de training mag er dus niet onder lijden! Echter, mocht je een gegronde reden hebben waardoor je een keer niet mee kan doen en je wilt wel meedingen naar de titel, dan kun je dit evt. voorafgaand aan de donderdagtraining aangeven zodat we voor een oplossing kunnen zorgen. Meedoen en met spelregels bezig zijn staat voorop! In de week na de spelregeltest zullen op www.svdu.nl de antwoorden en de tussenstand gepubliceerd worden.

  Naast de eeuwige roem zijn er ook mooie prijzen te winnen welke mede mogelijk worden gemaakt door Ko-Tech. Ko-Tech is het bedrijf van Ronald Wateler. Zijn bedrijf zorgt er voor dat je kunststof en/of aluminium kozijnen er piekfijn uit (blijven) zien. Voor onderhoud, reparatie en advies moet je dan ook bij Ko-Tech zijn. Ook voor inbraakpreventie ben je hier aan het juiste adres! Meer informatie op www.ko-tech.nl.

  Om mee te dingen naar deze titel dien je tenminste 10 van de 15 keer te hebben deelgenomen.

  Eerdere winnaars:

  2023 Nurettin Eren
  2022 Nurettin Eren
  2021 Choe Claessens
  2020 Nurettin Eren 
  2019 Choe Claessens
  2018 Choe Claessens
  2017 Choe Claessens
  2016 Marcel Roeleveld
  2015 Marcel Roeleveld
  2014 Dennis Higler
  2013 Roy de Nas
  2012 Rob Dumont
  2011 Rob Dumont


  Organisatie Ko-Tech SVDU-cup,

  Jacco Baas

  Klik hier voor de Ko-Tech SVDU spelregelcup